Korting pretpark thema

Korting Zoeken

Korting Drievliet

foto korting Drievliet

Met Korting naar Drievliet

Van achtbanen en schommel schepen tot gigantische glijbanen. Je vindt het allemaal in Drievliet in Den Haag. Drievliet staat garant voor een dag vol uitdagingen en plezier voor de hele familie. Drievliet heeft de afgelopen tijd een aantal nieuwe attracties gebouwd. Zo blijft het park steeds vernieuwen en blijft het altijd leuk! Behalve alle leuke attracties heeft het pretpark Drievliet nog meer te bieden. Van 10 juli tot en met 15 augustus 2010 treed de meidengroep KUS elke dag op in het park. Dat is natuurlijk een extra spektakel in het mooie pretpark!

Het park bied ook genoeg mogelijkheden om lekker wat te eten en te drinken. Het park is alleen niet elke dag geopend en elke dag heeft een andere openingstijd. Voor deze precieze data en tijden kunt u het besten even de website van Drievliet raadplegen.

Voor een hele dag plezier met het hele gezin moet je zeker naar Drievliet, dan heeft u zeker weten een leuke dag!

Profiteer vandaag en bestel je kaartjes met hoge korting.
Drievliet, kaartsoort “Volwassenen en kinderen (v.a. 1 meter)” vanaf 19,00 euro

Soms Extra hoge korting als je weet welke datum je naar Drievliet gaat

Kopen Drievliet

Wil je gratis naar de Efteling schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en maak kans op twee kaartjes Efteling !

Drievliet Filmpjes

Filmpje van Drievliet zijn automatisch gegenereerd en kunnen afwijken

Geef de Drievliet korting ook aan je vrienden:

Next Topic

Welkom op Pretpark kaartje

Pretpark Kaartje selecteert de beste aanbiedingen van Pretparken, dierentuinen en musea.

Naast het feit dat je profiteert van hoge kortingen, bespaar je ook tijd aan de kassa. De gekochte kaartjes zijn uit te printen en hiermee loop je zo de eerste rij voorbij.

De kaartjes worden in veel gevallen met korting aangeboden, omdat je vooraf aangeeft welke dag je komt. Er zijn ook kaarten te koop die niet gebonden zijn aan een bepaalde datum, alleen is hier de korting vaak iets minder hoog.

Wij stellen je in de gelegenheid deze korting uit te delen aan je vrienden. Onderaan de pagina vind je Twitter, Hyves en Facebook symbolen als je bent aangesloten bij een van deze netwerken kun je eenvoudig de korting delen door op deze iconen te klikken.

Wij wensen je een fijn verblijf in één van de parken.

Team Pretpark kaartje